De meest originele attenties bij first dates

Het is eindelijk tijd voor jullie eerste date en nu is het belangrijk om na te denken over de voorbereidingen. Waar gaan jullie naar toe? Is er een bepaalde dresscode? Moet je misschien ook iets meenemen voor de ander? Of je nu wel of niet een attentie mee wilt nemen voor je date, in dit artikel zullen wij vijf originele attenties en kleine cadeautjes voor je vrouwelijke date benoemen!

 

Een bloemetje

Hoewel de regel voor bloemen natuurlijk is hoe meer hoe beter, is het aankomen met een grote bos bloemen op de eerste date misschien niet heel erg ideaal. Het kan wel een leuke touch zijn om een klein bloemetje mee te nemen. Een rode roos doet het altijd goed en zal je meteen de uitstraling van een gentleman geven.

Trakteer op een leuk diner

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat de man de date moet betalen. Er zullen veel vrouwen zijn die ook de date willen betalen, of jullie spreken af om het half half te doen. Het kan misschien leuk zijn om het diner te betalen. Helemaal wanneer de date goed loopt zul je hier geen moeite mee hebben! Daarnaast is het ook minder heftig voor de vrouw dan wanneer je meteen met allerlei cadeautjes aan komt zetten.

Eten en drinken

Een ander leuke cadeautje die je kunt geven tijdens een eerste date heeft te maken met wat eten en drinken. Er zijn natuurlijk verschillende dingen die je kunt geven. Een doosje bonbons valt altijd goed in de smaak, maar ook een fles wijn kan een leuke binnenkomer zijn. Helemaal wanneer je bij iemand thuis komt, is het een leuk idee om een fles wijn te geven. Deze wordt misschien wel meteen opengetrokken! Als je wat origineler wilt zijn, zou je misschien jouw favoriete snoep/chocolade/snack kunnen geven. Heb je meteen iets om over te praten.

Een persoonlijke touch

Iets persoonlijks geven is altijd leuk! Houden jullie bijvoorbeeld allebei van films of boeken? Geef dan je favoriete boek of film. Ook een leuke opener voor jullie eerste gesprekken en zo heb je ook meteen iets persoonlijks van jezelf laten zien.

Een volgende date ticket

Wanneer je weet dat het al goed tussen jullie klikt, kan het leuk zijn om een ticket voor jullie volgende date aan de dame mee te geven. Hier kun je op zetten wat jullie op jullie tweede date gaan doen! Bijvoorbeeld een bezoekje aan de bioscoop of aan een andere leuke attractie. Zoiets geven is zeker weten een originele attentie en zal waarschijnlijk een positieve lach op haar gezicht brengen. Het zal ook zeker weten leiden tot pluspunten voor jou van haar,