Thema kerstpakketten online bestellen

Als je kijkt naar de trends op het gebied van kerstpakketten dan laten die al jarenlang de meest luxe pakketten met lekkere hapjes zien. Van oudsher is zo’n pakket immers ook bedoeld om iemand wat lekkere dingen toe te stoppen. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker kerstpakketten met een cadeau erin, maar die met lekkernijen blijven toch onverminderd populair, en niet voor niets. In de decemberperiode komen mensen nu eenmaal vaak samen, en dan is het wel zo fijn als ze uit hun kerstpakket wat lekkere dingen kunnen. De pakketten zijn dan ook doorgaans samengesteld met wat luxere hapjes, die mensen doorgaans niet zelf in huis zouden halen. Ze zijn echt bedoeld als verwennerij, en dus niet voor dagelijks gebruik.

 

Kerstpakketten in een speciale kleur

De meest voor de hand liggende optie voor thema kerstpakketten is natuurlijk een pakket in een specifieke kleur. Kies bijvoorbeeld voor een volledig blauw kerstpakket, eventueel met zilveren accenten. De bedrijven die dit soort pakketten samenstellen letten daarbij natuurlijk op de producten zelf, maar voornamelijk op de verpakking. Voor die blauw met zilveren kerstpakketten kiezen ze enkel producten met deze kleur verpakking, waardoor het geheel er super feestelijk uitziet.

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer opties dan enkel blauw met zilver. Wat dacht je van een pakket met allemaal gouden producten erin, of juist alles helemaal zwart met gouden accenten? Deze zien er niet alleen heel erg feestelijk uit, maar ook super chic. Ze zijn dus perfect geschikt voor je management, of zakenrelaties die je een stijlvolle attentie wilt geven. Natuurlijk zijn ook de rode kerstpakketten erg populair. Rood wordt immers al sinds we ons kunnen herinneren met kerst geassocieerd, vandaar dat er veel opties zijn met betrekking tot rode kerstpakketten. Ze hebben ook vaak gouden accenten, wat ze nog net een tikkie meer feestelijk maakt.

 

Maatwerk kerstpakket samenstellen

Wist je dat het bij diverse aanbieders ook mogelijk is om maatwerk kerstpakketten te bestellen? Dit kan doorgaans vanaf 100 stuks. Als jij dus heel veel werknemers hebt of je wilt super veel klanten een attentie opsturen dan is dat mogelijk met een kerstpakket op maat. Deze kun je uiteraard samenstellen aan de hand van de kant en klare pakketten die je op de website van de aanbieder ziet, maar je kunt ze ook contacteren met speciale verzoekjes. Zij gaan dan voor je uitzoeken of het mogelijk is om zo’n pakket samen te stellen.

 

Denk dus niet dat je enkel de keuze hebt uit alle bestaande opties voor kerstpakketten. Hoe leuk deze opties ook kunnen zijn, het blijven standaard pakketten, en niet elke werkgever vindt het leuk om deze cadeau te doen. Denk dus eens goed na wat je je werknemers zou willen schenken met kerst, en contacteer een aanbieder van kerstpakketten of het mogelijk is om deze wens te realiseren. Je krijgt dan een aanbod en een offerte toegestuurd, en indien akkoord stellen zij het pakket precies zo voor je samen als je zelf wilt, handig! En uiteraard worden deze maatwerk kerstpakketten net als de andere varianten feestelijk voor je ingepakt en bezorgd waar en wanneer je maar wilt.