Welk cadeaus tot € 50,- maken middelbare mannen het meest gelukkig?

Waar maak je mannen gelukkig mee?

Waar maak je een middelbare man, die alles al heeft, nou nog gelukkig mee? Ieder jaar met Vaderdag is het voor de kinderen weer de vraag met welk cadeautje kan ik nu het beste mee aankomen? “Mijn vader heeft alles!”.

Persoonlijk zeg ik altijd ik ben gelukkig, ik heb een lieve vrouw en lieve kinderen. “Wat wil een man nog meer”. Stiekem hoop je als middelbare man dat je toch nog net dat cadeautje krijgt waar je altijd van gedroomd hebt.

Cadeautjes tot € 50

Toch zijn er nog genoeg dingen te verzinnen, die je aan een man van middelbare leeftijd kunt geven. Tegenwoordig is formule 1 heel hip. Een mooie race auto op mini formaat is altijd wel welkom. Kunnen ze toch nog tegen hun droom aankijken. Kinderen denken vaak mijn vader speelt niet meer met auto’s, dus daar kan ik toch niet mee aankomen? Maar dat is gedachtenspinsel. Iemand die houd van formule 1 is echt heel gelukkig met zo’n cadeau van zijn zoon of dochter.

De aftershave doet het trouwens ook nog altijd goed als cadeau met vaderdag. Kijk wel eerst even goed in de kast op de badkamer, zodat je ook weet van welke geur je vader houd, als je het al niet geroken hebt. Het is vervelend als je de verkeerde geur koopt, al zal een vader, die de verkeerde aftershave van zijn kinderen krijgt, dit niet laten blijken. Hij zal zeggen dat het lekker ruikt, maar in zijn hart weet hij dat het goed voelt.

Het cadeau waar middelbare mannen het meest gelukkig van worden is natuurlijk bier. Een lekker bierpakket is tegenwoordig in allerlei vormen verkrijgbaar bij de plaatselijke slijter of supermarkt. Bierpakketten met buitenlandse bieren, alcohol vrij bier, Nederlandse bieren etc. Je koopt zo’n pakket met een glas of zonder glas. In een mooie box en gewoon in een soort fruitmandje. Mannen worden hiervan heel gelukkig, omdat ze weten dat dit cadeau uit het hart komt en ook echt voor hun is. Meestal drinkt de man het pakket in z’n eentje op tijdens een voetbalwedstrijd, als de vrouw niet thuis is. Genieten met een hoofdletter G.

Origineel of niet?

Je hoeft als kind niet bang te zijn of het cadeau wel of niet origineel is dat je koopt voor je vader. Het gaat bij Vaderdag om het feit dat je aan hem gedacht hebt en hem niet vergeten bent. Ieder cadeau dat je voor je vader koopt zal hij altijd wel waarderen.